Bedankt allemaal!

taart voor de rommelmarkt commissie klHet grote aftellen is voor ons begonnen….op 13 juli 2019 is het zover en gaan we naar Ghana om hier twee lerarenwoningen te bouwen. Het is een groot project, waarvoor we ook dit jaar veel geld op moeten halen. De rommelmarktcommissie heeft besloten om dit jaar een deel van de opbrengst aan ons toe te kennen. We kunnen maar liefst € 10.000,- toevoegen aan ons budget, waardoor onze financiële bouwmeter op de website flink stijgt. Hier zijn we erg blij mee en we willen de rommelmarktcommissie en alle vrijwilligers hiervoor erg bedanken. Als dank hebben we daarom tijdens hun laatste vergadering een paar lekkere taarten gebracht.

Mannenavond Hooghoudt

hooghoudt world servants anloo zuidlarenOp vrijdagavond 10 mei staat er een mannenavond gepland, wegens het succes van de vorige keer wordt er dit jaar weer een uitstapje naar Hooghoudt georganiseerd. We verzamelen om 19.30 uur bij de Laarkerk om vervolgens per bus naar Hooghoudt af te reizen. Het kost €25,- per persoon en de opbrengst gaat naar de 'Ghana reis' van World Servants.
Graag opgeven als je mee wilt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hopelijk tot 10 mei!