Reisverslag deel 19 – Onderweg...

Reisverslag deel 19 | Dag 19 – Onderweg...

reisverslag world servants anloo zuidlarenEigenlijk zou het reisverslag van gisteren de laatste zijn, maar omdat we na 18 verslagen een beetje in een zwart gat zijn gevallen hierbij toch nog maar weer een verslag. :-)

De groep heeft een prachtig afscheid met diner gehad in het centrum van Santa Cruz. Op precies dezelfde plek waar vorige week nog de paus op bezoek was. Ook heeft de groep aan Omar (de enthousiaste coördinator van de partnerorganisatie POM) een kaars overhandigd.

Wij vermelden in ons verslag van gisteren dat er een bezoek zou worden gebracht aan een ziekenhuis, dat klopte niet helemaal. Het ziekenhuis was al eerder bezocht. De groep heeft gisteren een weeshuis bezocht wat diepe indruk heeft gemaakt. Meer informatie over het weeshuis is te vinden op: www.stansberrybolivia.com. Namens World Servants Anloo – Zuidlaren is een check overhandigt van €500,-. Ook het bezochte ziekenhuis heeft eenzelfde check ontvangen.

Onderstaande foto kregen we zojuist via het Seniorencentrum toegestuurd met daarbij de volgende tekst: Dank je wel broers en zusters van World Servants, Zuidlaren Nederland, Gods zegen voor u allemaal.

Senioren-centrum-el-torno


Op het moment van dit schrijven is de groep vertrokken uit Bolivia en zijn ze onderweg naar Madrid. Hieronder het actuele reisschema.

Het ik-wil-naar-huis schema:

Dag Van Naar Tijd
Woensdag 22 juli 2015 
Santa Cruz VVI Madrid 11:55 – 05:00
Geland
Donderdag 23 juli 2015 
Madrid Brussel 07:50 – 10:10
Geland
Donderdag 23 juli 2015  Brussel Zuidlaren 11:00 - 15:00
Veilig terug in Zuidlaren